Elementhus og hytter

Nærmere om elementhus/hytter

EstNor OÜ produserer elementhus og hytter i bindingsverk laget av tre. Husene produseres på fabrikk i Kiili. På fabrikken produseres utvendige og innvendige elementer, samt himlingselementer, tak- og terrasseelementer.

Fordeler ved elementhus/hytter:

  • Hus og hytter som produseres på fabrikk, har høy kvalitet. Fordi bygget produseres under tak, dvs. i et rett og kontrollert miljø så følger det derfor ikke med skader og ubehageligheter som er forårsaket av vær (regn, snø, vind, temperatur osv.).
  • Hurtig produksjon- elementene monteres på spesielle arbeidsbord som er utrustet med nødvendig verktøy.
  • Det blir prosjektert nøyaktige monteringstegninger som utgjør en hurtig og effektiv produksjon av elementer. Elementene produseres med millimeters nøyaktighet.
  • Ingeniører utfører styrkeberegninger ifølge lokale normer, det inkluderer over og under måling av bærende konstruksjoner.
  • På fabrikken produseres så mye som mulig. F.eks. i tillegg til bindingsverk blir det montert isolasjon, damp- og vindsperrematerialer, malt ytterkledning, vinduer, dører osv. i yttervegger.
    Alt som ikke blir montert på fabrikk, kappes og kompletteres med, slik at montering på byggeplassen blir lett og rask.
  • Elementene som er produsert på fabrikken, leveres til byggeplass og monteres ved hjelp av kran i løpet av 1-5 dager, avhengig av byggets størrelse. Deretter utføres øvrige monterings- og finpussarbeider som ikke ble utført på fabrikk. På byggeplassen utnyttes arbeidstiden raskt og effektivt.
  • Elementhus/hytter kan bygges uten større begrensninger. I motsetning til modulhus, er det mulig å bygge hus med komplisert arkitektur og store rom. Det kan også bygges bygårder som elementhus.
Les videreVis færre

Galleri

Se flere bilderVis færre